Mersinli öğrencilere kuruyemiş jesti

10 Aralık 2022 Cumartesi 17:15
Mersinli öğrencilere kuruyemiş jesti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, dezavantajlı bölgelerde eğitim-öğretim gören çocuklara gönderdiği sütün yanına kuruyemiş eklettirdi.MERSİN (İGFA) -  Başarılı bir geleceğin sağlıklı nesiller ile mümkün olabileceği düşüncesi ile hayata geçirilen proje kapsamında ilk olarak Tece Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nda eğitim-öğretim göre çocuklara süt ve kuruyemiş dağıtıldı. Işıl ışıl parlayan gözlerle kendilerine verilen süt ve kuruyemişten dolayı yaşadıkları mutluluğu yüzlerine yansıtan çocuklar ise Vahap Amca’larına teşekkür ettiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nde Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Özlem Yaşar, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in en çok önemsediği konuların başında eğitim geldiğini ve bu doğrultuda öğrencilere kent genelinde çeşitli imkanlar sunmaya çalıştıklarını belirtti. Yaşar, “Bu kapsamdaki çalışmalarımızdan biri 2019 yılında başlayan süt dağıtımımız.  Dezavantajlı koşullardaki okullarımıza süt dağıtmaya başlamıştık. Bugünden de çocuklarımıza bu sütün yanında kuruyemiş vermeye başladık. Sağlıklı, bir öğün atıştırmalık kuruyemişler çocuklarımızla bugün buluştu. Hem çocukların sağlıklı beslenmesine hem de aile bütçesine katkı olarak düşündük bu projeyi.  Yaygınlaştırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73