Murat Kaya’dan Darıca final okullarına veda

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Kasım 2022 Çarşamba 13:14
Murat Kaya’dan Darıca final okullarına veda

Eğitimci-Yazar Murat Kaya 44 yıllık meslek yaşamında devlet ve özel okullarda aktif görevler yaptı.

En son Darıca Final Okulları'nın Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürlük görevini yürüttü.

Darıca Final Okulları'ndaki görevini sağlık sorunları nedeniyle sonlandıran Murat Kaya, şirket (okul) ortaklık hissesini oğlu Baran Kaya’ya devretmişti.

Bu gün itibariyle okuldaki hisse payını okul ortaklarından Hacı Bedir Orman'a devreden Baran Kaya: "Bizim aile olarak Darıca Final Okulları ile hiç bir bağımız kalmamıştır. Gerek ekonomik, gerek hukuki ve idari anlamda şirket ortaklığımızı sonlandırmış bulunmaktayız."

TEŞEKKÜR ETTİ

Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz okulun ilk kurucusu ve Genel Müdürü Murat Kaya ise şunları ifade etti:

"Görev süremde emeklerimize, projelerimize destek olan; Yönetim kurulumuza, Öğretmenlerimize, Velilerimize, Öğrencilerimize, Kamu amirlerine, Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Sendikalara, Siyasal Partilere, her koşulda destek ve ilgilerini sunan dostlarıma.

Ve özellikle emeklerimizi, projelerimizi her zaman hiç bir çıkar gözetmeksizin samimice ve yürekten ilgiyle;topluma ulaştıran Darıca, Gebze,

Çayırova,Dilovası, Kocaeli basınına en içten sevgiyle teşekkür ederim."

YOUTUBE KANALINDA EĞİTİM-SÖYLEŞİ

Bundan sonra aktif eğitim-öğretim sahasında olup olmayacağı merak edilen Murat Kaya, uzun bir süredir; eğitimci Murat Kaya adlı YouTube kanalından eğitim üzerine söyleşiler yayımlanmakta ve şiir -eğitim üzerine kitap yazımları devam etmekte.

Murat Kaya’ya bazı eğitim kurumlarından teklif geldiği de bilinmekte.

Biz de ;yeni süreçte bitip tükenmeyen enerjisi ile emekleri için; Gebze ve Darıca kentlerine kattığı değerler için ; Toplumsal aydınlanmaya kattığı öncülük için,

Her zaman Atatürkçü çizgide demokratik ve laik-bilimsel eğitim çizgisinde, kurumsal kültürün yerleşmesinde, velilerine ve kurumsal paydaşlarına verdiği seminerlerle, yetkinleşmelerine, alın terini ,yürekten ve içten sunduğu için

Sonuz teşekkürler ederiz.

Anahtar Kelimeler:
GebzeEĞİTİMDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73