BSMMMO’da Mehmet Çetinkaya’ya önemli görev

İGF Haber Ajansı Haber Koordinatörü ve a Gazete Genel Müdürü Mehmet Çetinkaya, haziran ayında gerçekleştirilen olağan genel kurulda yeni yönetimi seçilen BSMMMO’nun Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu’nda önemli bir göreve geldi

25 Ekim 2022 Salı 17:12
BSMMMO’da Mehmet Çetinkaya’ya önemli görev

BURSA (İGFA) - Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (BSMMMO) 4-5 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleşen 24. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri neticesinde göreve gelen Hüseyin Halil başkanlığındaki Oda Yönetimi’nde kurulların ardından komisyonların seçimleri de gerçekleştiriliyor. Oda çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla faaliyet yürüten 19 çalışma komisyonundan Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu’nun Oda Hizmet Binası’nda gerçekleşen seçimli ilk toplantısında; komisyon başkanlığına Ali Erdoğan seçildi.

İGF Haber Ajansı Haber Koordinatörü ve a Gazete Genel Müdürü Mehmet Çetinkaya ise komisyon başkan yardımcılığı görevini üstlendi. Çetinkaya önceki dönemde de bu görevde bulunuyor. Zeynep Yiğittürk da komisyon sekreterliğine seçildi. Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Karaşin’in de katılımıyla gerçekleşen komisyon seçimlerinde görev alan meslek mensupları, 3 yıl süresince Oda’nın basın-yayın ve halkla ilişkiler alanındaki faaliyetlerine katkı sağlayacak.

Son Güncelleme: 25.10.2022 17:46
Anahtar Kelimeler:
BursaOdaBSKKKO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73