banner42

Şerafettin Koç göreve başladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Temmuz 2022 Perşembe 11:41
Şerafettin Koç göreve başladı

Özçelik-İş Sendikasının geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen 15. olağan genel kurulunda  genel başkan yardımcılığına seçilen  Şerafettin Koç mazbatasını alarak görevine başladı.

kocaelikentgazetesi.com haber sitemize açıklama yapan Şerafettin Koç, "Geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen 15. olağan genel kurul ile  Yunus Değirmenci  genel başkanlığında ki yeni yönetimde genel başkan yardımcısı olarak görev aldım. Mazbatalarımızı alarak görevimize başladık. Bizi bu göreve layık olan üst kurul delegelerimize teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ile sendikal çalışmalarımızı sürdüreceğiz"dedi.

Öte yandan Şerafettin Koç'tan boşalan Özçelik-İş Sendikası Gebze Şube Başkanlığına ise önümüzdeki günlerde başkanın belirleneceği ifade edildi.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 21.07.2022 11:49
Anahtar Kelimeler:
GebzeÖzçelikİşMazbata
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73