Belediye personeline yüzde 30 iyileştirme zammı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Ağustos 2022 Perşembe 14:52
Belediye personeline yüzde 30 iyileştirme zammı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz personel maaşlarına yüzde 30 iyileştirme zammı yapıldığını belirterek, "İşçilerimize yaptığımız %30 enflasyon düzeltmesini, aslı olmayan yaklaşımlarla maksatlı olarak yorumlayanları kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz."dedi.

Büyükgöz'ün açıklaması şöyle:

"Gebze Belediyesi bünyesinde görev yapan 1289 Belediye çalışanımızın maaşlarına ve sosyal haklarına %30 zam yapılmıştır. Yapılan zam, Ağustos ayı itibarıyla personelimizin maaşlarına yansıtılacaktır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, işçi ve emekçilerimizi, küresel olarak yaşanan ekonomik koşullara karşı korumak için yaptığı asgari ücretteki %30 iyileştirme, bu düzenlemeyle Gebze Belediyesi tarafından da uygulanmıştır.

Yapılan düzenleme emekçilerimize hayırlı olsun.

İşçilerimize yaptığımız %30 enflasyon düzeltmesini, aslı olmayan yaklaşımlarla maksatlı olarak yorumlayanları kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz."

Anahtar Kelimeler:
GebzeZam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73