banner42

Büyükgöz Ardeşen Sitesine Konuk Oldu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Ağustos 2022 Pazartesi 12:12
Büyükgöz Ardeşen Sitesine Konuk Oldu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yoğun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen mahalle gezilerine ara vermeden devam eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Yenikent Mahallesi’nde bulunan Ardeşen Sitesi sakinlerine konuk oldu. Ardeşen Sitesi sakinleriyle çay sohbetinde bir araya gelen Başkan Büyükgöz, devam eden belediye çalışmaları ve projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Vatandaşların hizmetlere ilişkin görüş ve önerilerini dinleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; istek, talepleri de ilk elden dinledi.

İSTİŞAREDE BEREKET VAR

Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş’ın da hazır bulunduğu site ziyaretinde katkılarından ve misafirperverliklerinden ötürü hemşerilerine teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “İstişarede her zaman bereket ve verim vardır. Gebzemizi ilgilendiren her konuda ve hizmette, vatandaşlarımızın talep ve görüşleri bizler için çok kıymetli. Gebze’mizi el ele vererek daha modern bir kent haline getirmek için durup dinlenmeden çalışmayı sürdüreceğiz. Ardeşen sitesi sakini kardeşlerime konuk severliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ardeşen Sitesi sakinleri de Başkan Büyükgöz’e ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
GebzeKonukYenikent
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73