Büyükgöz'den köy ziyaretleri

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ağustos 2022 Çarşamba 12:25
Büyükgöz'den köy ziyaretleri

Mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kırsal mahallelerde çiftçilerin hasadına katıldı; Balçık ve Pelitli’de yeni yol açma çalışmalarını denetledi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet trafiğine rağmen mahalle ziyaretlerini aksatmadan sürdüren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Balçık, Pelitli ve Kadıllı mahallelerini ziyaret etti. İlk olarak Kadıllı Mahallesi’ne geçen Başkan Büyükgöz burada, kırsal mahallelerde üretim yapan çiftçilerin ayçiçeği ve meyve-sebze hasadına katıldı. Kadıllı’da doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından tamamlanan üst yapı çalışmalarının inceleyen Başkan Büyükgöz, “Palgaz işbirliğiyle toplamda 14 bin metre doğalgaz hattı çalışması gerçekleştirdik. Nasip olursa yıl sonuna kadar tüm hanelerimizde bu konforu ulaştırmış olacağız” dedi.

YENİ İMAR YOLLARI AÇILIYOR

Balçık ve Pelitli mahallelerinde fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen yeni yol çalışmalarını alanda denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Değerli hemşerilerimiz, çalışmaları denetlemek üzere Balçık Mahallemizdeyiz. İmar uygulamalarımızı tamamladığımız bölgelerde sıfır yol açım çalışmalarımız devam ediyor. İmar uygulamalarının ardından 670 kilometrelik bir yeni yol açma çalışmasını tamamlamış olacağız inşallah. Bu temel çalışmalar akabinde temin kuzeyinde altyapı ve üst yapı donatılarıyla yeni bir modern Gebze’nin doğacağını paylaşmış olacağız. Bugüne kadar 50 kilometrelik kısmın tamamlandığı yeni yol açma çalışmalarımızı Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte peyderpey hızla devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
GebzeHasatKöyMahalle
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73