Büyükgöz Gençlerle ‘Hareketlilik’te Buluştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Eylül 2022 Çarşamba 13:57
Büyükgöz Gençlerle ‘Hareketlilik’te Buluştu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, gençlerle Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliğinde bir araya geldi. Başkan Büyükgöz Gaziler Dağı’ndaki programda öğrenciler ve gençlerle ok attı, yürüyüş yaptı

Başkan Büyükgöz, gençlerle Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliğinde bir araya geldi. 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Gebzeli gençleri Gaziler Dağı’nda misafir eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, öğrenci ve gençlere en az bir spor dalıyla uğraşmaları öğüdünde bulundu. Başkan Büyükgöz Gaziler Dağı Atlı Binicilik Merkezi’nde düzenlenen programa konuk olan öğrenciler ve gençlerle ok attı, yürüyüş yaptı. Öğrencilerin ata da bindiği Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliğine konuk olan gençlerle sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Siz değerli genç kardeşlerimin dinamizmi beraberinde hareketli olmayı da getiriyor. Bu dinamizmi doğru şekilde yönlendirmenin yolu da spordan geçiyor. Sizlerden ricam en az bir spor dalıyla meşgul olun. Sporun güzel dünyası sizleri her türlü kötü alışkanlıktan da koruyacaktır. Etkinliğimize katılımınızdan ötürü sizlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
GebzeYÜRÜYÜŞGençlerOk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73