Büyükgöz’den 15 Temmuz Mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Temmuz 2022 Çarşamba 17:56
Büyükgöz’den  15 Temmuz Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 15 Temmuz hain kalkışmasının yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerini 15 Temmuz Cuma akşamı anma programı için 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanına davet etti.

 Büyükgöz yayınladığı mesajında, “Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'ndaki "Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım." dizelerinde belirttiği gibi hürriyet aşığı olan aziz Türk milletine, 15 Temmuz gecesi hainler, zincir vurmayı denediler. Hamd olsun ki başarılı olamadılar. Hainlere karşı sadece ellerinde bayrağı olan aziz milletimizin çok etkili bir silahı daha vardı; iman dolu kalpleri! Aziz milletimiz o gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla ‘tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan’ ülküsünde birleşerek; ezanımızı susturmak, bayrağımızı indirmek, milli iradeyi ayaklar altına almak, geleceğimizi karartmak isteyen hainleri, şanlı bir direnişle hüsrana uğrattı. Cumhuriyeti kuran milletimiz, aziz vatanımızın devleti ve milletiyle bölünmez bir bütün olduğunu bir kez daha cümle aleme ilan etti.

MEYDANDA 15 TEMMUZ ETKİNLİĞİ

Milleti ve ülkesinin bağımsızlığı için göğsünü hainlere karşı siper ederek şahadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize de bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Rabbim bir daha o günleri bizlere bir daha yaşatmasın inşallah” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ayrıca, Gebzeli hemşerilerini 15 Temmuz Cuma akşamı anma programı için 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanına davet etti. 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Serdar Tuncer (şiir dinletisi-konser), Adviye Gül İsmailoğlu (15 Temmuz Gazisi), Doç. Dr. Oğuzhan Aydın (konuşmacı), Tarkan Köylü (Kum sanatı gösterisi) Gebzelilerle buluşacak. Meydandaki etkinliğin başlama saat ise 21:00.

Son Güncelleme: 13.07.2022 18:01
Anahtar Kelimeler:
Gebze15 TemmuzMesaj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73