Büyükgöz’den GTÜ’lü Öğrencilere Çorba İkramı

Final sınavlarına hazırlanan Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerine, Gebze Belediyesi tarafından sınav dönemi boyunca sıcak çorba ikramında bulunulacak.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Ocak 2023 Çarşamba 11:37
Büyükgöz’den GTÜ’lü  Öğrencilere Çorba İkramı

Başkan Büyükgöz’den üniversiteli öğrencilere çorba ikramı. Final sınavlarına hazırlanan Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerine, Gebze Belediyesi tarafından sınav dönemi boyunca sıcak çorba ikramında bulunulacak. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda, sınavlara hazırlanan GTÜ’lü öğrencilere üniversite kütüphanesinde akşamları çorba ikramında bulunulacak. Sınavlara hazırlanan öğrencilerle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar ilk çorba ikramını birlikte yaptı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin de katıldığı ziyarette; çorba ikramında bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tüm öğrencilere sınavlarında başarılar ve zihin açıklığı diledi. GTÜ’lü öğrenciler de Başkan Büyükgöz’e ikramlarından ve desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
GebzeİkramGTÜçorba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73