banner42

D Maris Bay yeni Genel Müdürü Vito Romeo oldu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Haziran 2023 Cuma 12:04
D Maris Bay yeni Genel Müdürü Vito Romeo oldu

Modern hayatı şekillendiren, sınıfının en iyisi yaşam tarzı markalarını bünyesinde bulunduran Doğuş Yeme-İçme, Turizm ve Perakende Grubu otellerinden D Maris Bay’in Otel Müdürü görevine Vito Romeo getirildi.

Datça yarımadasının en özel koylarından biri üzerinde yer alan D Maris Bay, “Baydreaming” konseptiyle, tatillerinde seçkin deneyimler arayan misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

D Maris Bay’in Otel Müdürü görevine getirilen Vito Romeo, konuyla ilgili görüşlerini paylaştı; “30 yılı aşkın bir süredir otelcilik ve ağırlama sektöründeyim; lüks konaklama endüstrisi benim için bir tutku. Bu sektör, insanı her zaman kendini geliştirmeye ve mükemmeli aramaya teşvik ediyor. D Maris Bay ekibinin bir parçası olduğum için oldukça heyecanlıyım. D Maris Bay’in seçkin ve ayrıcalıklı tatil yaklaşımını her zaman daha ileriye taşımak ve konuklarına unutulmaz deneyimler yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Vito Romeo hakkında
İtalya'da doğan Vito Romeo, Fransa'nın güneydoğusunda büyüdü. Romeo, Fransa'daki Institut Paul Bocuse Konaklama Yönetimi bölümü ve Cornell Üniversitesi Genel Müdürler Programı’ndan mezun oldu. Otelcilik kariyerine Monte Carlo'daki La Coupole Hotel Mirabeau'da çırak şef olarak başladı. Sonraki on yılda Monako, Paris, Londra ve New York’da yer alan, önde gelen lüks otellerde ve Michelin yıldızlı restoranlarda mutfak ve yiyecek-içecek yönetimi rollerinde ilerleme kaydetti. Efsanevi şefler olarak nitelendirilen Alain Ducasse ve Joel Robuchon ile yakın çalışma imkanı buldu. Kariyer yolculuğunu Avrupa'dan Asya ve ABD'ye kadar farklı ülkelerde genişletti. Rosewood, Ritz-Carlton, Shangri-La dahil olmak üzere birden fazla markada üst düzey pozisyonda çalıştı. Rosewood Sanya'da ve ardından önemli başarılara imza atılmasında rol aldığı Iconic Rosewood Beijing'de Genel Müdür olarak görev yaptı. The Ritz-Carlton Chengdu'nun Genel Müdürü görevindeyken oteli başarıyla Chengdu pazarındaki lüks oteller için bir mihenk taşı haline getiren Romeo, Shangri-La Bosphorus İstanbul ve Shangri-La Vancouver'da ise ağırlama yönetimi konusunda bilgi ve becerilerini geliştirdi.

Vito Romeo

Son Güncelleme: 02.06.2023 12:06
Anahtar Kelimeler:
YaşamOtel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73