Eğitimci -Yazar Murat Kaya Kocaeli Kars/Ardahan/Iğdır Derneğini ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Aralık 2022 Perşembe 16:21
Eğitimci -Yazar Murat Kaya Kocaeli Kars/Ardahan/Iğdır Derneğini ziyaret etti

Eğitimci-Yazar Murat Kaya'dan; Kocaeli Serhat İlleri Kars/Ardahan/Iğdır Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Başkanı .Fuat Katkay, yönetim kurulundan Mahir Usanmaz,Savaş Çetin ile görüşen Murat Kaya Kars/Ardahan/Iğdır İlleri için yazdığı şiirleri takdim etti.Eğitimci Yazar Murat Kaya Hasretine Tutunalı, Yüreğinde Tutsak Sevdam ,adlı şiir kitaplarını da imzalayarak verdi.

Ziyarette Kars /Ardahan/Iğdır İlleri Vakıf ve İl/ İlçe yöre derneklerinin 15/18 Aralık 2022 tarihlerinde Kocaeli'nde yapacakları etkinlik değerlendirildi.

Etkinlikke ilgili davetiyeyi takdim eden Başkan Fuat Katkay : "Bölgemizin değerli eğitimcisi Yazar Murat Kaya'yı derneğimizde ağırlamaktan mutluyuz. Yaptığı örnek çalışmalarla topluma her zam örnek olan Murat öğretmenimizin değerli fikirleri ile bilgi alışverişinde bulunduk. Kendilerine Kars/Ardahan/Iğdır illerimiz için yazdığı şiirleri için ayrıca çok teşekkür ederiz .Şiirlerinde illerimizi her yönüyle çok anlamlı ve dolu dolu dile getirmiş. Sağolsunlar." .

Eğitimci Yazar Murat Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyet için teşekkür ederek derneğin çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 01.12.2022 16:26
Anahtar Kelimeler:
KocaeliKarsIğdırArdahan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73