Ekin Uzunlar konserine davet

Gebze Belediyesi Yaz Konserleri, Ekin Uzunlar konseriyle devam edecek. Gebzeli Ekin Uzunlar  hayranları, 6 Ağustos Cumartesi günü saat 21’de Beylikbağı stadında düzenlenecek ücretsiz konserde buluşacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Ağustos 2022 Çarşamba 15:51
Ekin Uzunlar konserine davet

Gebze Belediyesi Yaz Konserleri, Ekin Uzunlar konseriyle devam edecek. Gebzeli Ekin Uzunlar  hayranları, 6 Ağustos Cumartesi günü saat 21’de Beylikbağı stadında düzenlenecek ücretsiz konserde buluşacak. Karadeniz müziğinin önemli isimlerinden olan Ekin Uzunlar sanat hayatına 8 yaşından itibaren kemençe çalarak adım attı. Günümüz Karadeniz otantik müziğiyle batı müziğini sentezleyerek kendi tarzını ortaya koyan Ekin Uzunlar, "Oy Benim Sevduceğum", "Son Bir Kez" gibi şarkıları ile geniş kitlelere ulaşmıştı. 2011 yılındaki Sümela’nın Şifresi ve 2015 yılındaki "Bizim Hikaye" filmlerinin soundtracklerine kemençesi ile eşlik etmişti.  Gebze Belediyesi Yaz Konserleri Ekin Uzunlar’ın ardından 13 Ağustos Cumartesi saat 21:00’de Haluk Levent konseriyle sona erecek. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzeli hemşerilerini, Beylikbağı Stadında düzenlenecek ve ücretsiz olacak Ekin Uzunlar konserine davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73