EVAM Product VP pozisyonuna Nurdan Kocabaş atandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Ağustos 2022 Pazartesi 13:06
EVAM Product VP pozisyonuna Nurdan Kocabaş atandı

Gerçek zamanlı veri işleme teknolojisi ile şirketlere ve müşterilerine çok yönlü değer sağlayan yeni nesil teknoloji şirketi Evam, yönetici kadrosunu Product VP görevine getirilen Nurdan Kocabaş ile güçlendirdi.

Bankacılık ve telekomünikasyon sektörleri başta olmak üzere birçok sektöre yeni nesil dijital yaklaşımlarla milyarlarca veriyi gerçek zamanlı işleyerek kurumların müşterileri ile sürdürülebilir şekilde değer üretmesi için uçtan uca çözümler sunan Evam, yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan Nurdan Kocabaş, bu yeni atama ile birlikte Evam’da ürün yönetimi ve tasarımından sorumlu ekiplere liderlik edecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’nden mezun olan Kocabaş, Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri alanında yüksek lisans yaptı.  Kocabaş, 15 yıllık kariyeri boyunca ürün yazılımı geliştirme, teknik ürün yöneticiliği, veriye dayalı pazarlama stratejisi çözümleri gibi alanlarda görev yaptı. Evam’dan önce Turkcell Yapay Zeka Direktörlüğünde Büyüme Yönetimi Çözümleri Grup Müdürü olarak görev yapan Kocabaş, Evam’ın faaliyet gösterdiği tüm bölgelerde Ürünlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yönetecek.

Evam Hakkında

Evam, gerçek zamanlı verileri işleme ve yeni jenerasyon dijital yaklaşımlarla kurumların müşteri ilişkilerini yönetmeleri konusunda uzmanlaşmış lider bir teknoloji şirketidir. Bankacılık ve telekomünikasyon başta olmak üzere birçok sektördeki büyük şirketlerin milyonlarca müşterisiyle her temas noktasında oluşan milyarlarca veriyi işleyerek sürdürülebilir şekilde değer üreten uçtan uca çözümler sunar. Evam, akış halindeki veriler üzerinden, doğru müşteriler için en iyi aksiyonların, en doğru zamanda en uygun kanaldan alınmasını sağlar. Bu sayede müşteri kazanımını, müşteri memnuniyetini, deneyim kalitesini ve kârlılığı arttırırken, işletme maliyetlerinin de düşürülmesine katkıda bulunur. Evam’ın benzersiz çözümleri, işletmelerin sahip olduğu verilerin gücünü hem kuruma hem de müşterilerine en üst düzeyde fayda sağlayacak şekilde kullanmalarına yardımcı olur. Dünyada birçok lider banka, telekomünikasyon, havayolu ve perakende şirketi, her gün 35’ten fazla ülkede, 600 milyondan fazla son kullanıcıya Evam çözümleri ile ulaşmaktadır. Dünyanın önde gelen analist firmaları tarafından gerçek zamanlı müşteri etkileşimi ve akan veri analitiğinde lider olarak tanınan Evam, Avrupa, ABD ve Asya pazarlarında dikkat çekici başarılarının ardından, 2021 sonunda Avrupa’nın hızlı büyüyen şirketlerine odaklanan Lüxemburg merkezli özel sermaye fonu CEECAT Capital’den yatırım almıştır.

Son Güncelleme: 01.08.2022 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73