Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nden Anneler Günü’ne özel ‘Botanik Atölyesi’

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:14
Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nden Anneler Günü’ne özel ‘Botanik Atölyesi’

Koruma altında 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile otuz yıldır faaliyet gösteren Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, Anneler Günü’ne özel ‘Botanik Atölyesi’ düzenliyor.

Koruma altında olan 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile zengin botanik atmosferi içinde keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyenler Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda buluşuyor.

Her hafta sonuna özel etkinlikler düzenleyen Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, Anneler Günü’ne özel ‘Botanik Atölyesi’ düzenliyor. Açık alanda düzenlenecek olan atölye kapsamında sukulent ekimi gerçekleştirilecek. Anneler çocuklarıyla birlikte doğa ile iç içe bir gün geçirirken bir diğer yandan da bitkiler hakkında bilgi sahibi olacaklar.

Anneler Günü’ne özel, atölyeye katılan annelere çocuklarının kendi el baskılarıyla kartlar hazırlanacak. Kendi el emekleriyle hazırlanan kartlar ve ektikleri sukulentler ise annelere hediye olarak verilecek.

Ayrıca atölyeden sonra çocuklara özel yüz boyama etkinlikleri düzenlenecek.

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-19.00 arası açık...

Anahtar Kelimeler:
Anneler GünüCanlıBotanik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73