banner42

Gebze Belediyesi'nde ek zam protokolü imzalandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Ağustos 2022 Pazar 11:27
Gebze Belediyesi'nde ek zam protokolü imzalandı

Gebze Belediyesi’nde görev yapan tüm işçileri kapsayan yüzde 30’luk ücret artışına ilişkin ek protokolü; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy belediye merkez binası önünde düzenlenen törenle imzaladı.

Gebze Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi ek protokol düzenlenen törenle imzalandı. Gebze Belediyesi’nde görev yapan tüm işçileri kapsayan yüzde 30’luk ücret artışına ilişkin ek protokolü, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy belediye merkez binası önünde törenle imzaladı. Belediye işçilerinin de hazır bulunduğu imza töreninde kısa bir açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Her şeyin en iyisine layık olan mesai arkadaşlarım, ortak paydamız olan Gebze’mize de en iyi hizmetleri üretmek noktasında da bizim en önemli ortağımızdır. Gebze Belediyesi çalışanları olarak kurumumuzun menfaatleri söz konusu olduğu zaman sadece bu kurumun kriterleriyle hareket etmemiz lazım. Yapılan zam oranı, kıymetli Cumhurbaşkanımızın belirlediği bir orandı.

İŞÇİLERDEN PANKARTLI TEŞEKKÜR

Dolayısıyla ananızın ak sütü gibi helal olsun. Rabbim kolaylıklar kılsın. Hayırlı olsun” dedi. Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy da açıklamasında, “Belediye başkanımızın tüm işçi arkadaşlarımızın hem yevmiyelerine hem de sosyal haklarına yüzde 30 oranında zam artışı yaptı. Ben buradan kendisine teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı osun diyorum. Saygılar sunuyorum” dedi. Açıklamaların ardından ek zam protokolü imzalandı. Törende hazır bulunan Gebze Belediyesi işçileri de, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e, ‘enflasyona işçisini ezdirmeyen başkan Zinnur Başkan, Zinnur Başkanımza işçiler olarak teşekkür ederiz’ yazılı pankartlarla ve alkışlarla teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
GebzeEk Zam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73