Halk buluşmaları sürüyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Ağustos 2022 Çarşamba 12:56
Halk buluşmaları sürüyor

Halk Buluşmalarında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların istek, talep, görüş ve önerilerini dinliyor  

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz her hafta Salı günleri düzenlediği Halk Buluşmalarına devam ediyor. Gebzelilere hizmet etme anlayışıyla sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Başkan Büyükgöz her hafta Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelerek dertlerini dinliyor, çözüm noktasında yardımcı oluyor. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi fuaye alanında, vatandaşlarla tek tek görüşen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kendisine iletilen istek, talep ve şikayetlerin giderilmesi noktasında çözüm için ilgili birim amirlerine gerekli talimatları anında veriyor. Vatandaşa, aktardığı konuya ilişkin en hızlı şekilde geri dönüşün sağlandığı halk buluşmaları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
GebzeHalk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73