İlk hasat ürünlerini Büyükgöz'e hediye ettiler

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Temmuz 2022 Çarşamba 11:36
İlk hasat ürünlerini Büyükgöz'e hediye ettiler

Gebzeli üreticilerden Başkan Büyükgöz’e ilk hasat sürprizi. Hibe fideden elde edilen ilk mahsulleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hediye eden Gebze’nin üretici çiftçileri Başkan’a desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkür etti.

Gebzeli üreticilerden Başkan Büyükgöz’e ilk hasat sürprizi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün öncülüğünde Gebze’nin köylerinde üretim yapan çiftçilere hibe edilen fidelerden ürün alınmaya başlandı. Dağıtılan 200 bini aşkın hibe fideden elde edilen ilk mahsulleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e hediye eden Gebze’nin üretici çiftçileri Başkan’a desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkür etti. Gebzeli üreticileri makamında ağırlayan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yapılan bu sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

DESTEĞE VE ÜRETİME DEVAM

Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Ovacıklı üreticilerimiz Hüseyin Özler, Cuma Köyden Mustafa Arslan, dağıttığımız fidelerin ilk mahsullerini getirdiler. Nazik düşünceleri ve ziyaretleri için hemşerilerime teşekkür ediyorum. Toprağı binbir emekle işleyerek üretime dönüştüren çiftçilerimize destek olmaya devam edeceği” ifadelerini kullandı. Gebzeli üreticilerin ziyareti hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
GebzeçiftçiHasatürün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73