Nuray Küfüdür'e anlamlı ödül

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Kasım 2022 Pazartesi 15:56
Nuray Küfüdür'e anlamlı ödül

Türkiye Azerbaycan Strateji ve Ekonomi Kulübü’nün, Kültür Bakanlığı ile ortaklaşa düzenlediği 5. Türkiye - Azerbaycan Kardeşlik Ödüllerinin verildiği gecede Darıcalı Nuray Küfüdür’de sahibi olduğu Gebze’deki İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi adına “Yılın En İyi Güzellik Merkezi” ödüle layık görülerek bölgemizin gururu oldu.

İstanbul, Şişli'de bir otelde önceki gün gerçekleştirilen tören’de konuşan organizasyon ortaklarından BHS Grup Kurucu Başkanı Atakan Taşur, Karabağ Zaferi kutlamasıyla beraber "iki devlet bir millet" şuuru altında geceyi düzenlediklerini söyledi. Taşur, amaçlarının böylesine projeleri hayata geçirerek dünyaya, Türkiye ve Azerbaycan’ın bölünmez bir bütün olduğunu göstermek istediklerini kaydetti.

Türkiye-Azerbaycan Strateji ve Ekonomi Kulübü Genel Başkanı Koray Bozat ise Azerbaycan ile Türkiye'nin kardeşliğini daha da çok pekiştirmek amacıyla   ödül gecesini düzenlediklerini ifade ederek, bu seneki organizasyona Yavru Vatan Kıbrıs’ı da dahil ederek, ‘’Üç Devlet Bir Millet’’, vurgusunu yaptıklarını ifade etti.

Türkiye ve Azerbaycan’dan toplam 70 katagori arasında dizi oyuncusu Oktay Kaynarca, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Irak Meclis Üyesi Erşat Salihi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan,, Darıcalı Nuray Küfüdür ödüllerini alırken, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ise Yaşam Boyu Siyaset Onur Ödülü’ne layık görüldü

ÖĞRETMENLİKTEKİ BAŞARISINI GÜZELLİK MERKEZİ’NDE DEVAM ETTİRDİ

Gecede, Gebze’de sahibi olduğu, İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi adına “Yılın En İyi Güzellik Merkezi” ödülünü alan Nuray Küfüdür, burada yaptığı konuşmasında, henüz iki yıl öncesi kadar Darıca’da Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak okul sıralarında öğrencilerine Türk Dilini, Türkiye Türkçesini, Azerbaycan Türkçesi ile Türk Dilinin Kıymetini öğrettiği sırada  pandemiye yakalandıklarını söyleyerek, ‘’Gelişen süreçte oldukça radikal bir kararla geçiş yaptığım estetik ve güzellik sektöründe de bu başarıları elde ediyor olmaktan, bu akşam burada bu anlam dolu gecede sizlerle bir arada bulunmaktan ayrıca gurur duyuyorum. Benim için manevi değeri oldukça kıymetli olan bu gecede itiraf etmeliyim büyüklerimizin yaptığı konuşmalarda makyajım bozulmasın diye ağlamamak için kendimi zor tuttum “ dedi.

Azerbaycan ve Türkiye’nin ayrılmaz bir bütün olduğu yönünde söylenebilecek en güzel ifadenin ‘‘kardeş’’ ’sözcüğü olduğuna değinen Küfüdür, ortak olarak yaşadığımız kaderin ve bitmez tükenmez dostluğun bir sonucu olan bu bağlılık, geçmişten bu güne ve geleceğe en güzel dostluk örneklerinden biri olduğunu söyleyerek, ‘’ Bizleri bu onur dolu gecede bu ödüle layık gören ve bu muhteşem organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, tüm şehit ve Gazilerimizi tekrar saygıyla anıyorum ‘’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
ÖdülTürkiyeAzerbaycan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73