Şehit Numan Dede Caddesi’nde trafik karmaşası

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Haziran 2022 Pazar 12:25
Şehit Numan Dede Caddesi’nde trafik karmaşası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent içindeki yol güzergâhlarını ve trafikteki yeni düzenlemesi ile Gebze’de bazı ana arterlerde sorunlar azalırken bazılarında ise sorunlar çoğaldı.

Yeni düzenleme ile toplu ulaşım araçlarının mecburi güzergahı olan  eski cuma pazarının kurulduğu Gebze Şehit Numan Dede Caddesi’nde gün içinde yoğunluk trafiğin kilitlenmesine nede oluyor.

Toplu taşıma araçlarını yanısıra öteki araçlarında kent merkezine giriş için kullandığı caddede sağlı ve sollu park edilen araçlarda trafik ve park sorununu içinden çıkalmaz hal almasına neden oluyor.

Kocaelikentgazetesi.com haber sitemizi arayan bölge sakinleri Şehit Numan Dede Caddesi’nde trafik yükünün ve araç parklarının azaltılmasını bekliyor.

*Fotoğraf: Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 26.06.2022 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73