Şenkaya Federasyonu, CHP Kocaeli milletvekili adaylarını ağırladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Mayıs 2023 Pazar 15:14
Şenkaya Federasyonu, CHP Kocaeli milletvekili adaylarını ağırladı

Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu yönetimi, Millet İttifakından oluşan CHP Kocaeli Milletvekili adaylarını, il ilçe yöneticileri ile meclis üyelerine cağ kebaplı ağırlama yaptı.

Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcı Yusuf Güven’in Darıca Şemay Cağ Kebap Restaurantda organize ettiği buluşmaya, Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Başkanı Şenyurt Topal ile yönetimi, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Milletvekili Adaylarından Nail Çiler, Serap Çakır, Mühip Kanko, Salman Kösali, Tülin Keçeci Güngör, Hülya Güreli Yolcubal, Gebze Belediyesi eski başkanlarından Mehmet Emin Akın ile CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Gebze Belediyesi meclis Üyeleri, CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, Kocaeli Barosu eski Başkanlarından Şerif Gökçe Kahraman, CHP İl ve İlçe Yöneticileri ve Millet İttifakı’na gönül veren çok sayıda konuk katıldı.

İlginin oldukça yoğun olduğu organizasyonu düzenleyen Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcı Yusuf Güven’e teşekkür eden konuklar, bu vesileyle yaptıkları görüşmelerin ve istişarelerin oldukça verimli geçtiğini söylediler.

Yusuf Güven ise katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür ederken, organizasyonda kendisine destek vererek konuklarına ulaşmasını sağlayan Gebze Belediyesi eski başkanlarından Mehmet Emin Akın’a müteşekkir olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
ŞenkayaCHPKocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73