Sinoplular kahvaltıda buluştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Ocak 2023 Pazartesi 11:39
Sinoplular kahvaltıda buluştu

SİYAD  (Sinop İli Ve İlçeleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneği ) Gebze Şubesi geçtiğimiz pazar günü yönetim ve eşleriyle birlikte kahvaltıda buluştu.

Arapçeşme Kültür Sanat Merkezinde bir araya gelen Siyad ailesi hem ailece kahvaltı yaptılar hemde bir yıl boyunca yapacakları faaliyetlerin programını yaptılar.

SİYAD  Başkanı Bekir Savaş yaptığı selamlama konuşmasında : “Sinoplular olarak inşallah dokunmadığımız ulaşmadığımız Sinoplu kalmayacak. Daha çok birlikte bir araya gelip Mutlu Şehir Sinopumuzu her alanda daha yukarılara taşımanın gayreti içinde olacağız. Biz tabela dernekçiliği yapmayacağız. Dernek olarak devletimizin yükünü hafifleteceğiz. Gücümüzün yettiği her sinopluya ulaşıp sorununu gidereceğiz. Yetmediğimiz takdirde Devletimizden destek isteyeceğiz. “

Yaklaşık 60 kişinin katıldığı kahvaltıda bayan üyelerin çoğunlukta olması dikkat çekti.

Anahtar Kelimeler:
GebzeKahvaltıSinoplular
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73