Vali Yavuz Gebze'nin köylerini ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Kasım 2023 Çarşamba 13:24
Vali Yavuz Gebze'nin köylerini ziyaret etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, beraberindeki heyet ile birlikte mahallelerdeki sorunları görmek ve vatandaşları dinlemek amacıyla Gebze'ye bağlı Mudarlı, Ovacık, Kadıllı, Cumaköy, Mollafenari ve Denizli mahallelerini ziyaret etti.

Beraberindeki kurum yetkilileri ile ziyaretlerini gerçekleştiren Vali Yavuz, mahalle muhtarlarının eşliğinde kıraathane, muhtarlık binası ve köy konağında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Sıcak karşılama ve misafirperverlikleri için mahalle sakinlerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Vali Yavuz: “Sayın Cumhurbaşkanımız bizim sürekli halkla iç içe olmamızı, ihtiyaç ve sorunları yerinde tespit etmemizi, çözümlememizi talimatlandırıyor. Biz de bu şehirde Sayın Cumhurbaşkanımızın temsilcisi olarak ekibimizle beraber bugün sizleri ziyaret edip, ihtiyaç, sorun ve talepleri yerinde incelemek üzere yanınıza geldik. Öncelikle bu sıcak karşılamanız ve misafirperverliğiz için teşekkür ediyorum.” dedi.

ALT YAPI SORUNLARI BÜYÜK ÖLÇÜDE AZALAN BİR ŞEHİRİZ

Yapılan hizmetlere değinen Vali Yavuz: “Yol ve diğer altyapı sorunlarını büyük ölçüde azaltmış şehirlerden bir tanesiyiz. Altyapı sorunları hiçbir zaman bitmez biliyorsunuz ne yaparsanız yapın eskir yenisini yapmanız gerekir ama belediyecilik anlamında başarılı bir belediyecilik hizmeti sunulduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Kocaeli yüzölçümü itibarıyla Türkiye'deki en küçük ilk 10 ilden bir tanesidir ama ekonomik olarak şu an Türkiye'nin bir numarasıdır. Fiilen en çok vergi veren, hazineye vergi yatıran da İstanbul'dan sonra ikinci şehirdir.”

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Ziyaretleri esnasında rastladığı yaşlıların ellerini öpen hal ve hatırlarını soran Vali Yavuz, kendisini karşılayan çocuklara da hediyeler verdi, fotoğraf çekilme taleplerini geri çevirmeyerek her biriyle ayrı ayrı ilgilendi.

Yapılan mahalle ziyaretlerinde Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Murat Bozkurt, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve mahalleliler tarafından karşılandılar.

Mahallelerin muhtarlık binalarına uğrayan Vali Yavuz, güzel ev sahipliklerinden ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkürlerini ileterek tekrar görüşmek temennisi ile ziyaretlerini sonlandırdı.

Son Güncelleme: 15.11.2023 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73