30 şiş cağ kebabı 11 dakika 55 saniyede bitirdi!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Ocak 2023 Perşembe 14:46
30 şiş cağ kebabı 11 dakika 55 saniyede bitirdi!

Mesleği ‘Profesyonel Yiyicilik ‘ olan Avustralyalı James Webby, Kocaeli’nin Çayırova ilçesi’ndeki bir kebapçının uzun zamandan bu yana aralıklarla düzenlediği Cağ Kepap yeme yarışmasında rekor kırarak 1 tam altın ve 10 Bin TL’nin sahibi oldu.

Çayırova Şekerpınar Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddes, üzerindeki Çardak Cağ Kebap ve Reataurantı’nIN uzun zamandan bu yana aralıklarla düzenlediği Cağ Kebap Yarışması’nı sosyal medyadan gören ve başvuru yapan Profesyonel Yiyici James Webby, Avustralya’nın Sdney kentinden gelerek yarışmacı oldu.

Bu güne kadarki, yüzlerce kişinin katıldığı yarışmada, İzmirli bir katılımcının en iyi dereceyi yaparak 30 şiş cağ kebabıyla bir likte salata ve 1 içeceği 11 dakika 55 saniyede bitirdiğini söyleyen Çardak Cağ Kebap ve Restaurant’ın sahibi Rıdvan Dinç, yiyicilikte Avustralya’da 1, Amerika’da ise 10.luk ünvanı bulunan James Webby’nin bu rekoru 4 Dakika 11 saniyeye taşıdığını ifade etti.

Yarışmada, yeni kesilmiş cağ kebapları şişlerinden sıyırarak önündeki tabağa dolduran James Webby, daha sonra çatal kaşık kullanmadan etleri elleriyle ağzına götürüyor. 30 şiş cağ kebabı, 1 içecek ve salatayla birlikte 4 dakika 11 saniyede midesine indiren, sonrasında ise yarışma kurallarında olmamasına rağmen bir de tatlı tüketen James Webby, Kocaeli’deki bu yarışmayı restaurantın sosyal medya hesabından gördüğünü söyleyerek cağ kebabının tasteatlas.com tarafından belirlenen dünyanın en lezzetli 50 yemeği sıralamasında 9.’ncu olduğunu bildiğini söyledi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73