banner42

Alışan Lojistik’e Yeni Ceo

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Ocak 2023 Çarşamba 13:40
Alışan Lojistik’e Yeni Ceo

37 yıldan bu yana birçok sektörün yanı sıra, ulusal ve uluslararası arenada ağırlıklı olarak hızlı tüketim malları (FMCG) ve kimya sektörlerine hizmet sunan ve son 8 yıldır Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan Alışan Lojistik’in yeni CEO’su lojistik sektörünün deneyimli ismi Uygar Usar oldu.

İş hayatına, ilk olarak 1991 yılında Koç Grubu’nda başlayan Usar, 2008 yılına kadar Koç Holding, Tat Gıda ve Türk Traktör gibi grubun farklı şirketlerinde çalışmış; Pazarlama, Lojistik Operasyonları, Satış, Yatırımcı İlişkileri, Tedarik Zinciri Yönetimi, Marka Yönetimi, Planlama, Tedarikçi Geliştirme ve Proje Yönetimi olmak üzere çeşitli fonksiyonlarda, orta ve üst düzey görev ve sorumluluklar üstlenmiştir.

Koç Grubundan sonra, 2008-2010 yılları arasında Hattat Tarım ’da Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Uygar Usar, 2010 yılında Netlog Lojistik Grubu’nda göreve başlamış ve 12 yıl boyunca İcra Kurulu'nda birçok başarılı projenin altına imza atmıştır. Son olarak Yurtiçi Operasyonları Başkanı unvanını taşıyan Usar, direkt Yönetim Kurulu Başkanı’na bağlı olarak çalışmaktaydı.

Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği bölümünde 1991 yılında tamamlamış olan Usar, 2004 yılında Koç Üniversitesi’nde, Executive-Management programını bitirmiştir.

53 yaşındaki Uygar Usar, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
LojistikCEOAlışan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73