banner42

Bandırma Belediyesi çocukları unutmadı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Ocak 2023 Pazartesi 17:47
Bandırma Belediyesi çocukları unutmadı

Bandırma, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle beraber insan odaklı belediyeciliğin en güzel örneklerini yaşadı. Bandırma Belediyesi, yoğun ders temposundan çıkan çocukları birbirinden eğlenceli çok sayıda etkinlikle buluşturdu.

Bandırma’da yaşayan her kesimi, güler yüzlü sosyal belediyecilikle kucaklamaya devam eden Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, bu kez yüzlerce çocuğu bir araya getirdi. Bandırma Belediyesi, yarıyıl tatilinde hem çocukların yüzünü güldüren hem de bilişsel zekalarını geliştirmelerine katkı sağlayan eğitici ve öğretici çok sayıda etkinlik düzenledi.

Etkinlikler Tam Bir Hafta Sürdü

Bandırma Belediyesi, “Yarıyıl Çocuk Atölyeleri” ve “Yarıyıl Şenliği” adları altında tamam çocuklara yönelik ve ücretsiz iki farklı etkinlik dizisi gerçekleştirdi.

Etkinlikler “Yarıyıl Çocuk Atölyeleri” ile başladı. Çocuklar, profesyoneller eşliğinde dans, yoga, binicilik, drama, ritim ve boyama atölyelerinde bir araya geldiler. Her farklı atölye etkinliğine bir tam gün ayrıldı ve en yüksek sayıda katılımın sağlanabilmesi için aynı gün içinde çok sayıda seans düzenlendi. Ayrıca çocuklar her bir atölye etkinliğinde balonlar ve çeşitli ikramlarla karşılanırken dileyen her çocuğa rengarenk yüz boyamaları yapıldı.

Toplam dört seans olarak iki gün boyunca devam eden, “Yarıyıl Şenliği” ise çocuklar için her ayrıntısına kadar düşünülmüş harika bir karne hediyesi oldu. Çocuklar sihirbaz gösterisi, dans, doğaçlama masal anlatımı, “Sahneye Düşenler” çocuk gösterisi ve maskotlar eşliğinde eksiksiz bir eğlence deneyimi yaşadılar. Çocuklar, Yarıyıl Şenliği’nde de yüz boyamaları ve balonlarla gülümsediler, çeşitli ikramların tadını çıkardılar.

Anahtar Kelimeler:
BandırmaçocukYarıyıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73