Başkan Yıldırım’dan Personeline Müjde

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Ocak 2023 Çarşamba 13:09
Başkan Yıldırım’dan Personeline Müjde

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tüm İşçi ve Şirket personelinin maaşlarına büyük oranda artış yaptı.

Geçtiğimiz aylarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücrete yüzde 30 oranında zam yapılacağını açıklamasının ardından, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tüm İşçi ve Şirket personelinin maaşlarına yüzde 30 oranında artış yapmıştı. Yapılan artışların ardından Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye işçilerine %45, şirket işçilerine %54 artış yaptı. Yapılan artışlara göre 2022 Ocak ayı maaşlarına göre Belediye işçilerine %88,50, şirket işçilerine %100 oranında artış yapıldı. Bununla beraber 2022 yılı ocak ile 2023 ocak ayı maaş farkı yan ödeme artışları ile belediye işçileri %127,37, şirket işçileri ile %144,59 oranında arttı.

Ayrıca şirket çalışanlarına 52 günlük Kanuni ikramiye ve Sendika sözleşmesine istinaden 30 günlük sendika ikramiyesi ilave olarak verilmiştir. Böylece belediye işçisi ile şirket işçisi arasında sosyal haklar eşitlenmiş, yevmiye farkı da azaltıldı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yapılan maaş zammının tüm personeline hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73