Bölge Müdürleri İstişare Toplantısı Antalya'da Gerçekleştirildi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Kasım 2023 Salı 15:07
Bölge Müdürleri İstişare Toplantısı Antalya'da Gerçekleştirildi

GOSB Bölge Müdürü Alp Çelikbilek ile Bölge Müdür Yardımcıları Özlem Tuzcuoğlu Bayat ve Hülya Kaynak, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından düzenlenen Bölge Müdürleri İstişare Toplantısına katılım sağladılar.

8-10 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen istişare toplantısında, OSBÜKnet’teki Proje Havuzu’nda bir araya getirilen çalışmaların tanıtımı yapıldı, organize sanayi bölgeleri iyi uygulama örnekleri anlatıldı.

GOSB’dan yapılan açıklamada, ‘’OSB’ler arasında istişare geleneğini pekiştirmek, bilgi paylaşımını sağlamak ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdikleri toplantılar için Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu'na teşekkür ediyoruz.’’denildi.

Anahtar Kelimeler:
GOSBOSBÜKAntalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73