Demirtaş’tan Çiler’e teşekkür

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Ağustos 2022 Pazartesi 15:26
Demirtaş’tan Çiler’e teşekkür

GEBZESİAD ve METCH Group Yönetim Kurulu Başkanı, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Muhammed Cihad Demirtaş, Macaristan programından dolayı GTO Başkanı Nail Çiler’e teşekkür etti.

Gebze Darıca Çayırova Dilovası Esnaf Sanayici ve İşinsanları Derneği (GEBZESİAD) Başkanı Muhammed Cihad Demirtaş, Macaristan’da ki yapıları inceleme imkanı bulduklarını, orada ki Türk izleri ile tanıştıklarını ve bölgemiz Belediye Başkanları ve Milletvekili ile sohbet etme imkanı bulduklarını belirterek, son derece verimli bir üç gün geçirdiklerini dile getirdi.

200 YILLIK YAPILARI İNCELEME ŞANSIMIZ OLDU

İnşaat sektörünün öncü kuruluşlarından Match Plaza Yönetim Kurulu Başkanı ve GTO İnşaat Komitesi Üyesi de olan Demirtaş, Macaristan gezisinin, bir çok yönüyle katılımcılar için önemli bir deneyim olduğunun altını çizerek, şunları söyledi; “Türkiye’de bir çok Oda’ya örnek olacak, bölgemiz iş dünyasının gelişimine katkı sunacak bu özel etkinlikten dolayı Gebze Ticaret Odası’na ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nail Çiler’e teşekkür ederiz. Avrupa şehirlerini gözlemlemek, hep birlikte iş insanı arkadaşlarımızla inceleme yapmak, büyük deneyim oldu. 200 yıllık yapıları inceleme imkanı bulduk, bazı çalışmaları, bizlerde yeni projelerimiz de hayata geçirebiliriz. Macaristan’da ki Türk izlerini görmek, Türk işletmelerle tanışmak ve tecrübelerinden yararlanmak ayrıca bizlere katkı sunmuştum. Odamızın etkinliğinde bizlerle birlikte olan ve 3 gün boyunca samimi sohbetler etme imkanı bulduğumuz, belediye başkanlarımız, milletvekilimiz ve diğer katılımcılara da ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

GTO’nun Macaristan etkinliğinde GEBZESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Cihad Demirtaş’ın yanı sıra GEBZESİAD Başkan Yardımcısı Köksal Aydın ve Ar-Ge Sorumlusu Raif Kesman da yer aldı. Demirtaş, bu etkinlikte GEBZESİAD üç isimle temsil edilmesinden ayrıca mutluluk duyduğunu dile getirdi. Köksal Aydın ve Raif Kesman da, Macaristan programından dolayı Nail Çiler ve GTO’ya teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
GebzeMacaristan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73