Emlak Kulübü Taksim’e karanfil bıraktı

Ülkemizde Emlak sektörünün güçlü STK’sı Emlak Kulübü başkan ve yönetimi İstanbul Ticaret İl müdürü İsmail Menteşe’yi makamında ziyaret etti.Yönetim daha sonra Taksim’e geçerek, terör saldırısı nedeniyle hayatlarını kaybedenlerin anısına olayın meydana geldiği alana karanfil bıraktılar.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Kasım 2022 Perşembe 18:51
Emlak Kulübü Taksim’e karanfil bıraktı

Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ ve yönetim kurulu üyelerinin İstanbul Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe’ye yaptıkları ziyarette, sektörünün sorunları ve çözüm önerileri  konuşuldu. Görüşmede, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe, Emlak Kulübü’nün görüş ve önerilerinin çok kıymetli olduğunu, ülkemizin gelişimine ve kalkınmasına katkıda bulunan tüm ticaret erbabının yanında yer aldıklarını kaydetti. Emlak Kulübü Kurucu Başkanı Fuat Özdağ ise İstanbul Ticaret İl Müdürü İsmail Menteşe’nin kendilerini kanül ederek mesleki sorunları ve çözüm önerilerini dinlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’ Karşılıklı fikir alışverişi yaparak neleri yapabileceğimizi konuşmak çok önemliydi. Birlikte hem ülkemizin, hem de mesleğimizin gelişimine katkı vermeye devam edeceğiz. Emlak sektöründe artık her şey yeniden yapılanıyor, öğrenmenin,paylaşmanın çok daha önem kazandığı bir dönemden geçiyoruz. Bu anlamda Emlak Kulübü olarak üyelerimiz arasındaki en güçlü bağ olan ‘Öğren, paylaş, kazan ‘ sloganımızla birlikte öğreniyoruz, birlikte paylaşıyoruz, birlikte kazanıyoruz. Bunu tüm sektöre yaymak için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Sayın müdürümüze bize kıymetli vakitlerini ayırdığı için çok teşekkür ederiz “dedi. 

Planlanan süreden uzun süren görüşme.daha sonra hediye takdimi ve hatıra Fotoğrafı çekilerek tamamlandı.

FİDAN DİKİP, TAKSİM’E KARANFİL BIRAKTILAR

Mesleki faaliyetleri yanında sosyal sorumluluk projelerine duyarlılığıyla da fark yaratan Emlak Kulübü Yönetimi,  geçen hafta Tarım ve Orman Bakanlığının ağaç dikme kampanyasına destek verip,  yeşil bir çevrenin önemi için üyeleriyle birlikte fidan dikerek farkındalık oluşturdu. Dün de  Taksim istiklal caddesine giderek 4 gün önce hain terör saldırısıyla hayatlarını kaybedenleri anarak bombalı olayın meydana geldiği noktaya karanfil bıraktı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73