En başarılı iş ortağı ödülünü aldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Mart 2023 Perşembe 11:04
En başarılı iş ortağı ödülünü aldı

GNC yönetim kurulu üyeleri Gökhan Çetinkaya, Gökhan Yıldız, Turgay Yıldız CNC torna ve işleme merkezi tezgahları üreticisi  Victor Taichung’in üretim merkezini  ziyaret etti. Merkezi Tayvan Taichung’da bulunan 1954 yılında ilk girişimlerine başlayan bu köklü marka bu yıl 70’inci yaşını kutluyor.

Makina imalatçıları sektöründeki en modern, en çevreci fabrika olarak tanınan ve bu konuyla ilgili bir çok kurumdan ödül alan fabrika “ Green & Smart “ diye adlandırııyor. Verimliliği artırma konusundaki başarısıyla da bilinen marka, Türkiye’de GNC Makina ile işbirliği yapıyor.

GNC Makina 2011 yılından bu yana Victor Taichung markasının Türkiye genel distribütörlüğünü üstleniyor. Dünya genelindeki tüm distribütörler arasında en iyi hizmeti vererek en büyük ciroyu gerçekleştiren GNC Makina, bu yıl da aynı başarıyı gösterdi. Bugüne kadar birinciliği kimseye bırakmayan GNC Makina, 2023 yılında da ‘’en başarılı  distribütör’’ ödülünü Tayvan’da gerçekleşen ziyaret sırasında Victor Taichung’un sahibinden aldı. Ödül sonrasında GNC Makina Yönetim Kurulu üyeleri, Türk üretim sektörüne katkı sağladıkları için çok mutlu olduklarını söylediler.

 GNC Makina’nın başarısını sırasıyla takip eden ülkeler ise  Çin, İtalya, Hollanda ve Fransa oldu.

Anahtar Kelimeler:
FabrikaTürkTayvan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73