Gökkuşağı Aktif Yaşam Merkezi Gebze’de açıldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Ocak 2023 Salı 11:00
Gökkuşağı Aktif Yaşam Merkezi Gebze’de açıldı

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:3/E Gebze/Kocaeli adresinde bulunan, işletmeciliğini Fatmanur Özder ve Yeşim Kurt'un yaptığı Gökkuşağı Aktif Yaşam Merkezi, henüz kısa bir süre önce açılmış olmasına rağmen sağlıklı yaşam konusunda verdikleri kaliteli hizmetle dikkatleri üzerine çekiyor.

Bünyesinde bulunan profesyonel kadrosuyla, kilo alma ve kilo verme, cilt bakımı, sporcu beslenmesi, bölgesel incelme alanında ürün desteğiyle beraber kişiye özel koçluk hizmetleri veren Gökkuşağı Aktif Yaşam Merkezi’nin işletmecileri Fatmanur Özder ve Yeşim Kurt açıklamalarda bulundu.

“AÇILIŞIMIZA ÖZEL İLK CİLT BAKIMI SEANSINI VE ANALİZİNİ ÜCRETSİZ YAPIYORUZ”

Açılışa özel ilk cilt bakımı seansını ve analizi ücretsiz olduğunu belirten, işletme sahipleri Fatmanur Özder ve Yeşim Kurt, "Kısa bir süre önce hizmet vermeye başlamamıza rağmen bizlere büyük ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Gökkuşağı Aktif Yaşam Merkezi olarak, fazla kilolarınızdan ve yağlarınızdan arınmanız için seçkin ve profesyonel kadromuzla hizmet vermekteyiz. Ayrıca açılışımıza özel ilk cilt bakımı seansınız ve analiziniz ücretsiz. Daha sağlık bir yaşama ulaşmak isteyen herkesi bekliyoruz" ifadeleriyle tüm Gebzelileri daha sağlıklı bir yaşam için Gökkuşağı Aktif Yaşam Merkezi’ne davet etti.

Son Güncelleme: 24.01.2023 11:03
Anahtar Kelimeler:
GebzeKiloCilt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73