GTÜ öğrencileri final sınavları öncesi moral depoladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Aralık 2022 Cumartesi 12:02
GTÜ öğrencileri final sınavları öncesi moral depoladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Akademi Üniversite Birimi, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ)’nde  21-22 Aralık 2022 tarihlerinde, “Kampüste Bi’ Mola” etkinliği düzenledi. GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan etkinlikte, ilk gün Yusuf Bilal Altıntaş stand-up gösterisi yer aldı. Etkinliğin ikinci gününde ise, Sakiler grubu GTÜ öğrencilerine konser verdi.

GTÜ öğrencilerinin 2022-2023 Akademik Yılı final sınavlarına girmeden önce morallerini yükseltmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler doyasıya eğlendiler. Konser günü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, GTÜ Genel Sekreteri Nadir Yıldırım, GTÜ Kariyer Geliştirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Türkmen, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Fatih Dizdar protokolde yer aldı.

GTÜ Genel Sekreteri Nadir YILDIRIM ve GTÜ Kariyer Geliştirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Türkmen; etkinliği gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına Yaşar ÇAKMAK ve Fatih Dizdar’a, performansları için grup Sakiler’e plaket takdim etti. Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, GTÜ öğrencilerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman destekleyeceklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
FinalGTÜÖğrencilerMoral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73