Güne Artoıs Cadde’de Merhaba Deyin

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
07 Ocak 2023 Cumartesi 10:43
Güne Artoıs Cadde’de Merhaba Deyin

Kısa bir süre önce İstanbul Anadolu Yakası’nın en gözde semtlerinden biri olan Caddebostan’da kapılarını açan Artois, Türk ve Dünya mutfağından taze ve kaliteli malzemelerle oluşturulan şef imzalı kahvaltısı ile iddiasını ortaya koyuyor.

Artois misafirleri, tanıdık sağlıklı lezzetleri, sıradışı yorumlarla deneyimleyebiliyor. Zengin kahvaltı menüsünün tamamı, taze malzemelerle, farklı reçetelerin modern tarzlarda harmanlanmasıyla hazırlanıyor ve göz alıcı sunumlar ile servis ediliyor.

Güne enerjik ve pozitif başlamanın en güzel yolu…

Sıcacık atmosferi ve kaliteli hizmet anlayışı Artois, dünya mutfağını ayağınıza getiriyor. Türk kahvaltı kültürünün yanı sıra Avrupa ve Amerikan kahvaltı mutfağının da keyfini sürmenize olanak sağlıyor. Size özel hazırlanan Artois usulü bazlama ve pişiler eşliğinde sunulan paylaşımlık anne kahvaltı tabağından, beluga mercimekli omlete, orman meyveli granoladan, doğal reçelli, özel şuruplu kruvasanlı ve ekmek üstü lezzetlere, şef Hazer Amani’ nin özel sunumu köz patlıcanlı ve ıspanaklı çılbırından, özel keçi peynirli ve lorlu omlet çeşitlerine kadar damak tadınıza göre seçebileceğiniz her türlü seçenek sizi bekliyor!

Müdavimi olacağınız Anadolu yakasının bu sıradışı mekanı, lounge müzik eşliğinde kahvenizi yudumlarken nefis bir kahvaltı ile güne başlamanın ayrıcalığını yaşatacak benzersiz bir lezzet yolculuğu vaat ediyor.

Anahtar Kelimeler:
TürkKahvaltıGün
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73