banner42

HÖH milletvekili adayı Mümün Sali Gebze bölgesindeydi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Eylül 2022 Pazartesi 09:39
HÖH milletvekili adayı Mümün Sali Gebze bölgesindeydi

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Haskovo Milletvekili Adayı Mümün Sali Mümün bir dizi ziyaret için Gebze Bölgesindeydi.

Gebze Balkan Türkleri Derneği ziyareti ile başlayan program, sırası ile Bal-Türk Gebze Şubesi ve İnönü Mahallesi ziyaretleri ile devam etti.

Gebze Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hüseyin Aksu ve dernek yöneticilerinide eşlik ettiği Konuk Milletvekili adayı Mümün Sali’nin ziyaretleri Bal-Türk Çayırova Şubesi ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı ile devam etti. Son olarak da Çayırova Belediyesi ile Bal-Türk Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri Kültür Festivali çerçevesindeki Konsere katılıp hemşerilerini selamladı ve 02Ekim 2022 tarihindeki seçimlerde destek çağrısı yaptı.

Ziyaretle ilgili olarak açıklama yapan Gebze Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hüseyin Aksu şunları ifade etti:

“HÖH Haskovo Milletvekili Adayı Mümün Sali Mümün bir dizi ziyaret için Gebze Bölgesindeydi. Yaklaşan Seçimler ve genel sorunların ele alındığı ziyarette Gebze ve Çayırova Bölgelerindeki çalışmalar hakkında bilgi verdik. Nazik ziyaretleri için Milletvekili Adayımıza Teşekkür eder, Çalışmalarında Başarılar Dileriz.”

Son Güncelleme: 26.09.2022 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73