banner42

İSU 5 bin 231 personele eğitim verdi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Ocak 2023 Pazartesi 12:15
İSU  5 bin 231 personele eğitim verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, il genelinde kesintisiz içme suyu ihtiyacını karşılayarak modern altyapı ile işletmecilik faaliyetlerini sürdürüyor. Hizmeti yürüten personelin gelişimini sağlamak için kurum içi eğitimler düzenleyen İSU Genel Müdürlüğü, ayrıca örnek uygulamalar ile birlikte bilgi ve tecrübesini üniversitelerde paylaşıyor.

142 KONUDA EĞİTİMLER VERİLDİ
Kocaeli genelinde yatırımlarına hız kesmeden devam eden İSU Genel Müdürlüğü, vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak için 1826 personel ile hizmet veriyor. 2022 yılı eğitim programı kapsamında personelin yetkinliğini arttırmak için kişisel gelişim, kurumsal öğrenme kültürü bilgi işlem yazılım uygulamaları, mevzuat başlıklarında toplam 142 ayrı konuda eğitimler verildi.

BİN 404 SAAT EĞİTİM VERİLDİ
Uzman personel tarafından verilen eğitimler, çalışanların hayat boyu öğrenme anlayışıyla öğrenen organizasyon olma vizyonuyla planlanıyor. 2022 yılı eğitim programı kapsamında 142 eğitim konusunda düzenlenen 385 programla toplamda 1404 saat eğitim verildi. Eğitimlere 5 bin 231 personel katılım sağladı. Verilen eğitimlerde kişi başına düşen eğitim saati 7,4 saat olarak gerçekleşerek eğitim personel saati toplamda 13 bin 500 oldu. Empatik iletişim, kurumsal stratejik vizyon, kadına şiddetle mücadele, afete hazırlık, sıfır atık yönetimi kurum personelinin tamamına verilen eğitimler oldu.

KOCAELİ VE SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İLE TECRÜBE PAYLAŞIMI
Örnek yatırımları teknolojik altyapısı ile birlikte Türkiye’de öncü kurumlardan olan İSU Genel Müdürlüğü, örnek uygulamaları ile bilgi ve tecrübelerini Kocaeli Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi’nde verdiği seminerlerle öğrencilerle paylaştı. İSU, 2023 yılı içerisinde de idari, teknik ve mevzuat eğitimleriyle personele yönelik eğitimlerini sürdürecek.

Son Güncelleme: 16.01.2023 12:17
Anahtar Kelimeler:
KocaeliEĞİTİMİSU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73