banner42

Kadınların %93’ü 2023’te saçına kaynak yaptırmak istiyor!

Yeni yılla birlikte kadınlar değişime saçlarından başlıyor. Final Step Marketing’in araştırmasına göre kadınların %76’sı saçlarının dış görünüşlerine değer kattığını düşünürken, %93’ü de bu yıl saçlarını uzatmak istiyor. Shirinyan Beauty güzellik merkezinde hizmet veren Saç Tasarım Uzmanı Srap Shirinyan ise yaptığı saç eklentileriyle kadınların doğal görünümlü uzun saçlara sahip olmasını sağlıyor.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Ocak 2023 Salı 22:44
Kadınların %93’ü 2023’te saçına kaynak yaptırmak istiyor!

Yeni bir yıla henüz girmişken, değişiklik yapmak isteyenler tarzlarını dönüştürmeye saçlarıyla başlıyor. Final Step Marketing’in yaptığı araştırmaya göre kadınların %76’sı saçlarının dış görünüşlerine değer kattığını düşünüyor. Katılımcıların üçte biri (%34) de saç uzatmanın güzellik ve bakım rutinlerinin bir parçası olduğunu belirtiyor. Stylist tarafından derlenen verilere göre, kadınların %93’ü 2023’te saçlarını uzatmak istediğini aktarırken, saçına kaynak yaptıranların oranı %13 oldu. Saç kesimi, rengi ve tasarımının dışında farklı saç uzatma ve ekleme teknikleriyle Ermenistan’daki Shirinyan Beauty güzellik merkezinde hizmet veren Saç Tasarım Uzmanı Srap Shirinyan ise yaptığı saç eklentileriyle kadınların doğal görünümlü uzun saçlara sahip olmasını sağlıyor.

Uzun saçların günümüzde hayal olmadığını söyleyen Srap Shirinyan, konuya dair düşüncelerini şu sözlerle paylaşıyor: “Uzun saç modelleri bir kişinin dış görünüşüyle yansıttığı enerjiyi tamamen değiştirebilir. Onu daha ilgi çekici ve havalı hale getirebilir. Ancak birçok kadın saçlarını uzatmak istese de maalesef her saçın yapısı uzun kullanmaya elverişli değil. Ben de bu olumsuzluğu ortadan kaldırıyor ve merkezimdeki profesyonel ekibimle birlikte farklı yöntemler uygulayarak kadınların doğal görünümlü uzun saçlara sahip olmasını sağlıyorum.”

“Saç yapısına en uygun yöntemi belirliyoruz”

Saç tasarım merkezlerinde 3 farklı kaynak yöntemi uyguladıklarını belirten Saç Tasarım Uzmanı Srap Shirinyan, “Buz kaynağı adını verdiğimiz uygulamada kullanılan bağlar o kadar ince ki saçlar toplandığında bile görünmüyor. Sıcak füzyon yönteminde ise saç telleri keratin desteğiyle ısıtılarak tutturuluyor. Üçüncü ana yöntemimiz olan bantlı uzantılar da takıp çıkarma özelliğiyle  kolaylık sunarken, aynı zamanda doğal bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Uzun saç görünümü için gerçekleştirdiğimiz tüm işlemlerde kişinin saç dokusuna, rengine ve yapısına en uygun olanı belirliyoruz. Elbette  kadınların ihtiyaçlarından hareketle benimsediğimiz bu ilkeyi diğer hizmetlerimize de dahil ediyoruz” dedi.

Güzellik merkezindeki tüm ekip önce eğitimden geçiyor

Saç Tasarım Uzmanı Srap Shirinyan, Shirinyan Beauty'deki diğer uygulamalar hakkında da şu bilgileri paylaştı: “Güzellik merkezimizde saç renginden kesimine, saç tasarımından estetik ve medikal bakıma, manikürden makyaja kadar birçok alanda çalışıyoruz. Tüm deneyimlerimizi müşterilerimiz için kusursuz hizmetlere dönüştürüyoruz. Bunun için sektördeki 26 yıla dayanan tecrübemin dışında, ekibimdeki her bireyin de icra ettiği meslek için eğitim almasına aracı oluyorum. Örneğin makyözlerimizin tamamı merkezimizde eğitim alır. Ayrıca 2018’de eğitmen kadrosuna katıldığım ve ‘Sanat Ortağı’ fahri statüsüne layık görüldüğüm L'Oréal'in akademisinde eğitim görür. Müşterilerimizin hayal ettikleri görünüme kavuşması için hem eğitimlerimi yapmaya, hem de yeni deneyimler kazanmaya devam ediyoruz.”

Saç Tasarım Uzmanı Srap Shirinyan,

Anahtar Kelimeler:
KaynakSaç2023
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73