banner42

Kaymakam Güler, Nail Çiler'e veda etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Ağustos 2022 Cuma 10:33
Kaymakam Güler, Nail Çiler'e veda etti

2017 yılından bu yana Gebze’de görev yapan ve 12.08.2022’de yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamlığına atanan Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Kaymakam Mustafa Güler, Gebze’de görev yaptığı süre boyunca Gebze Ticaret Odası ile yakinen çalışmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.  Ziyaretin bir vedadan ziyade teşekkür maksatlı olduğunu belirten Kaymakam Güler, başta Başkan Nail Çiler olmak üzere Gebze Ticaret Odası Yönetim Kuruluna, Meclis üyelerine ve çalışanlarına teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kaymakam Mustafa Güler’in her zaman ufuk açıcı bir yönetici olduğunu belirterek Gebze’ye yaptığı değerli hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Başkan Çiler “Sayın Kaymakamımız ilçemizde göreve başladığı günden bu yana toplumun tüm kesimini kucaklamayı başarmış, halkın takdirini kazanmış değerli bir insandır. Her projemizde her çalışmamızda yanımızda oldu desteklerini eksik etmedi. Şahsım ve Gebze iş dünyası adına kendilerine çok teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Kaymakam Güler ise görev süresi boyunca GTO ile ilçe ekonomisi için faydalı işbirliklerine imza attıklarını ifade ederek “Başarılarınızın daim olmasını diliyorum” dedi. 
Ziyaretin sonunda Başkan Çiler, Kaymakam Mustafa Güler’e hediye takdiminde bulundu. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaret sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73