Nail Çiler'den Muhtarlar Günü Mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Ekim 2022 Çarşamba 10:11
Nail Çiler'den Muhtarlar Günü Mesajı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çiler'in mesajı şöyle:

"193 yıllık bir tarihle devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, yerel demokrasinin en eski temsilcisi muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlarım.

Muhtarlarımız, mahalle sakinlerinin devletle iletişiminin güçlendirilmesi için gayretle çalışan; devletin uygulama ve değişikliklerini mahalle sakinleriyle paylaşan, bölgenin sorunlarının en etkin biçimde çözülmesinde yer alan, sosyal yaşamın içerisinde olan ve her türlü üzüntüde, sevinçte kapısını gönül rahatlığıyla çalabileceğimiz, devleti en yakınımızda hissettiğimiz makamlardır.

19 Ekim Muhtarlar Günü’nde, başta bölgemizde görev alan muhtarlarımız olmak üzere ülkemizin dört bir yanındaki muhtarlarımıza başarılar diler; bölgemiz için kendileriyle birlikte çalışmaktan duyduğum memnuniyeti belirtir, tüm muhtarlarımıza sevgilerimi sunarım."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73