Seda Akman ve Tuğçe Karaoğlan Tamirane Akasya Sahnesinde

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Ocak 2023 Çarşamba 15:41
Seda Akman ve Tuğçe Karaoğlan Tamirane Akasya Sahnesinde

TAMİRANE’DE BU HAFTA SONU: 

27 Ocak Cuma akşamı Seda Akman, 28 Ocak Cumartesi akşamı Tuğçe Karaoğlan Tamirane Akasya sahnesinde

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. 27 Ocak Cuma akşamı repertuvarında Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Hümeyra, Sertab Erener gibi Türk müziğinin önde gelen isimlerinin sevdiğimiz şarkılarına yer verdiği “Sevdiğimiz Şarkılar” projesiyle Seda Akman, 28 Ocak Cumartesi akşamı keyifli repertuvarı ve canlı performansıyla Tuğçe Karaoğlan, Tamirane Akasya misafirleriyle buluşuyor.

Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya her hafta birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. 27 Ocak Cuma akşamı Seda Akman, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Hümeyra, Sertab Erener gibi Türk müziğinin önde gelen isimlerinin sevdiğimiz şarkılarına yer verdiği repertuvarı ve “Sevdiğimiz Şarkılar” projesi ile Tamirane Akasya sahnesine yeniden konuk oluyor. 28 Ocak Cumartesi akşamı ise son olarak geçtiğimiz Nisan ayında sözü müziği kendisine ait “Mutlu Musun?” isimli teklisini müzikseverlerin beğenisine sunan oyuncu ve müzisyen Tuğçe Karaoğlan, keyifli repertuvarı ve canlı performansıyla Tamirane Akasya misafirleri ile buluşuyor. 

Seda Akman “Sevdiğimiz Şarkılar” // 27 Ocak Cuma – 22.00

Uzun yıllardır sevilen birçok dizi ve filmde canlandırdığı karakterlerle izleyicilerin beğenisini toplayan, son dönemde de “Taçsız Prenses” isimli diziyle adından söz ettiren Seda Akman, “Sevdiğimiz Şarkılar” ismini verdiği projesiyle de müzik sahnesine yeni bir soluk getirdi. Repertuvarında Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Hümeyra, Sertab Erener gibi Türk müziğinin önde gelen isimlerinin sevdiğimiz şarkılarına yer veren Seda Akman, klavye, gitar, davul ve bas gitardan oluşan orkestrası, eğlenceli performansı ve tüm zarafetiyle 27 Ocak Cuma akşamı Tamirane Akasya sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

Tarih: 27 Ocak 2023, Cuma

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71

Tuğçe Karaoğlan  // 28 Ocak Cumartesi– 22.00  

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu, Oyun Atölyesi’nde rol aldığı oyunların yanı sıra dizi ve filmlerde de oyunculuk kariyerini sürdüren Tuğçe Karaoğlan aynı zamanda müzik üretimine de devam ediyor. Müzik tutkusunu küçük yaşlarında fark eden, müzik eğitimine 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda klarnet bölümünde başlayan ve lise yıllarından itibaren birçok farklı orkestra ile Türkiye’nin farklı yerlerinde sahne alan Tuğçe Karaoğlan başta Türkçe ve İngilizce olmak üzere birçok farklı dilde şarkı seslendiriyor. Son olarak geçtiğimiz Nisan ayında sözü müziği kendisine ait “Mutlu Musun?” isimli teklisini müzikseverlerin beğenisine sunan Tuğçe Karaoğlan, 28 Ocak Cumartesi akşamı Tamirane Akasya sahnesinde olacak. 

Tarih: 28 Ocak 2023, Cumartesi

Yer: Tamirane Akasya

Saat: 22:00

Rezervasyon ve bilgi için: 0549 519 27 71

Açıldığı günden bu yana misafirlerine kaliteli, keyifli ve rahat bir eğlence deneyimi sunan Tamirane’nin, hem kış sezonu için özenle hazırladığı yeni menüsünün tadına bakmak hem iyi müzikle enerjinizi yükseltmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Son Güncelleme: 25.01.2023 15:45
Anahtar Kelimeler:
AnadoluSahne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73