Serap Çakır şehitler için helva dağıttı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Mart 2023 Pazar 14:16
Serap Çakır şehitler için helva dağıttı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ve İzmit teşkilatı 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108.yıl dönümünde, Milletvekili Aday Adayı Serap Çakır'ında katılımıyla asrın felaketinde hayatını kaybeden deprem şehitleri ve tüm şehitlerimizin ruhuna helva dağıttı.

Gelecek Partisi Milletvekili Aday Adayı Serap Çakır, Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Müyesser Ünal, Fethi Özlü, İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, İlçe Kadın Kolar Başkanı Esra Yeşil, İlçe yöneticileri ile Doğu Kışla Cumartesi Pazar Alanında gerçekleştirilen helva dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gelecek Partisi Milletvekili Aday Adayı Serap Çakır, yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"41 gün önce Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi olan depremle sarsıldık. On binlerce vatandaşımızı ne yazık ki acı bir şekilde kaybettik. Acımız hala taze ve bugün de 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü. Hem deprem şehitlerimiz hem de bizlere yurdumuzu vatan kılan Çanakkale şehitlerimizin ruhları için vatandaşlarımıza helva dağıtımı gerçekleştirdik. Allah’tan hem şehitlerimizin ruhlarına kabulünü hem de niyetlerimizin kabulünü diliyoruz.

Çanakkale'de ülkemizin her köşesinden bir araya gelen yüzbinlerce Mehmetçiğin gösterdiği emsalsiz irade, Kurtuluş Savaşı'nın kazanılması ve Cumhuriyet'in kurulmasına zemin hazırlamış ve bu toprakları bize vatan yapmıştır.

Türk milletinin gurur kaynağı olan ve 108. yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik uğruna cesurca tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum” sözlerinin vücut bulduğu zafer, Türk milletinin istiklal uğruna neleri feda edebileceğinin en güzel göstergesidir.

Hiçbir zaman geri dönmeyi düşünmeyen, düşmanı bile kendisine hayran bırakacak davranışlar sergileyen kahraman ecdadımız, elde ettikleri bu zafer ile coğrafyamızın ve milletimizin kaderini değiştirmiştir. Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde gösterdikleri onurlu ve kararlı duruş “Çanakkale Geçilmez” sözünü, tarihin sayfalarına altın harflerle yazdırmıştır.

Ecdadımızın bize emaneti olan bu kutsal vatan topraklarında, gururla bağımsız bir hayat sürdürebilmemizi aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.

Ecdadımızın türlü yokluklar ve zorluklar içinde bedeller ödeyerek kazandığı bir vatana sahip olduğumuzu hepimiz bilmeliyiz ve bizlere bu güzel yurdu miras bırakan atalarımıza karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirmenin boynumuzun borcu olduğunu unutmamalıyız.

Bu duygularla, tüm şehitlerimiz ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ruhu için helvalarımızı dağıttık. Allah kabul etsin. Başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere Türk Milleti'nin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."

Anahtar Kelimeler:
AtatürkSerap Çakır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73