banner42

Serap Çakır’dan 2023 mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Aralık 2022 Cumartesi 11:05
Serap Çakır’dan 2023 mesajı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, yeni yıl mesaj yayınladı. 

Çakır'ın mesajı şöyle:

"2022 yılı esnaflarımız, memurlarımız, işçilerimiz, ev hanımlarımız, öğrencilerimiz kısacası bütün vatandaşlarımız için zorluklarla dolu bir yıl oldu.

Yüksek enflasyonun altında ezilen vatandaşlarımız, beslenmeden barınma sorununa, en temel ihtiyaçlarını karşılama noktasında dahi çaresizlik içinde deyimi yerindeyse kıvrandılar.

Esnafımız sattığı ürünü yerine koymakta zorlanırken, memurlarımız ay sonunu nasıl getireceklerini düşündüler. İşçilerimiz çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayamadı, ev hanımlarımız ise mutfakta deyimi yerindeyse yokluklar içinde mucizelere imza atmaya çalıştı. Birçok öğrencimiz ise 5-6 katına çıkan yurt ve ev kiraları nedeniyle ya kayıtlarını dondurmak ya okulu bırakmak ya da yetersiz beslenerek öğrenimlerini devam ettirmeye çalıştılar.

İşte bu kötü hatıralar eşliğinde 2022’yi geride bırakıyoruz.

2022 denildiğinde aklımıza ne yazık ki yüksek enflasyon, barınma sorunu ve bunun gibi birçok tatsız hatıra gelecek.

Neyse ki 2022 sadece takvim yapraklarında geride kalmayacak.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023, bu iş bilmez, beceriksiz ve yolsuzluklara bulanmış, servet transferiyle ülkenin kaynaklarını vatandaşlarımızı adeta gasp ederek bir avuç ayrıcalıklı zümreye veren iktidarın da son senesi olacak.

2023, kavuşacağımız aydınlık yarınların ilk yılı olacak. Adeta toprağa düşen cemre misali güzel bir geleceğin ilk nişanesi olacak.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını ifade eden böylesine anlamlı bir senede bu iş bilmez iktidarı yollayacağız ve işinin ehli, liyakatli kadrolarıyla geleceğe yön verecek bir ekibi iş başına getireceğiz.

Ekonomiden hukuka, kadın haklarından tarıma, EYT ve KHK mağduriyetleri başta olmak üzere milletimizi ilgilendiren tüm konularda ürettiğimiz çözüm önerileriyle bu seneye girecek ve 2023’ün ortasında ise ülke yönetimini milletimizin desteğiyle devralacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Başta Kocaelili hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2023 senesinin hepinize sağlık, mutluluk, huzur ve hayırlı bol kazançlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum.

Ve diyorum ki;

Yeni Yıl’da Gelecek Var!"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73