Tarhan'da Çiler'e hayırlı olsun ziyareti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Kasım 2022 Çarşamba 12:36
Tarhan'da  Çiler'e hayırlı olsun ziyareti

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ilçe yöneticileriyle birlikte Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Gebze ve Gebze sanayisine dair istişarelerde bulunan CHP heyeti ve Ticaret Odası Yönetimi Gebze’nin il olmasını da değerlendirdiler.

Ziyareti değerlendiren Tarhan, “Gebze Ticaret Odasının genel kurulunda bir kez daha Başkanlığa seçilen Sayın nail Çiler ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve başarılı çalışmalarının devam etmesini diledik. Gebze için sanayi ve ticaret büyük bir önem arz ediyor. Bu kapsamda Sayın Çiler ve yönetimine de bölgenin sorunlarının tespiti ve çözümüne katkı yönünden önemli görevler düşüyor. CHP Gebze İlçe yöneticilerimizle Ticaret Odamızın görüşlerini ve önerilerini almak, onlara kendi ticaret politikalarımızı anlatmak ve Gebze’nin başta ticaret hayatı olmak üzere sorunlarının çözümü için istişare imkanı bulduk.” dedi.

“Gebze’de yoğunlaşan sanayi çevre sorunlarını da beraberinde getiriyor ama Gebze’ye yeterli yatırım yapılmıyor.”

Kocaeli sanayisinin kalbinin attığı Gebze’ye hak ettiği yatırımların yapılmadığını söyleyen Tarhan, “İlimizdeki 14 organize sanayi bölgesinden 4’ü Gebze’de. Gıdadan, tekstil, plastik, elektrik-elektronik, makine, kimya, otomotiv, petrokimya, metal, madeni eşya, cam, sağlık ve bilişim sektörlerine kadar geniş bir yelpazede yapılan Gebze sanayisi sadece şehre değil ülke ekonomisine de önemli katkılar sunuyor. Ama bakıyoruz Gebze okyanuslarda yüzüyor da derelerde boğuluyor. Çok ciddi bir trafik sorunu var. Altyapı ile ilgili problemler her gün bölge halkının çözülemeyen sorunlarının başında geliyor. Burada yoğun bir sanayi üretimi var ama liman ile organize sanayi arasında ulaşım sorunu yaşanıyor. Yoğun sanayileşme çevre sorunlarına da sebep oluyor ama bu sorunların çözümü için de Gebze’ye yeterli kaynak sağlanmıyor” diyerek ilçenin sorunlarının çözümü için Gebze’nin il olması gerektiğinin altını çizdi.

Tarhan, “Gebzeliler il olmak istiyor. Gebzeli iş insanlarımız il olmak istiyor. Gebze’de kentlilik bilincinin oluşması ve kentsel altyapının iyileştirilmesi için de Gebze’nin il olması gerekiyor. Ülkeye sağladığı katma değerin yanında yeterli yatırımı alamayan Gebze il olmayı hakediyor.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHPGebze Ticaret OdasıGTO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73