banner42

Valilik pazartesi için uyardı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Eylül 2022 Pazar 15:59
Valilik pazartesi için uyardı

Kocaeli Valiliği pazartesi günü beklenen gök gürültülü ve sağanak yağış nedeniyle vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Valilik açıklaması şöyle;

"Marmara Bölgesi'nde Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre; 12.09.2022 Pazartesi günü Marmara Bölgesi'nde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren kuzeyinde ve doğusunda (İstanbul'un kuzey kesimleriyle Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova) kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Yağış nedeniyle meydana gelebilecek; Ani Sel, Su Baskını, Yıldırım, Yerel Dolu Yağışı, Kısa Süreli Fırtına ve Ulaşımda Aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Son Güncelleme: 11.09.2022 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73