banner42

Yaman ve Yıldırım'dan PREMİUM OSGB'ye ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Ocak 2023 Salı 14:32
Yaman ve Yıldırım'dan PREMİUM OSGB'ye ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, PREMİUM İş Sağlığı ve Güvenliği'ni ziyaret etti.

Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Şeif Bozkurt ve iş kadını Nur Banu Yılmaz'ın sahipliğini yaptığı PREMİUM İş Sağlığı ve Güvenliği firması bugün önemli konuklarını misafir etti. Gebze Gaziler Mahallesi Issıkgöl Caddesi üzerinde bulunan Gökçe Vizyon Plazada faaliyetlerini sürdüren PREMİUM OSGB'yi ziyaret eden Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Çayırova Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkan Vekili Arzu Arslan ve Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Daşdemir firma sahipleri ile bir süre sohbet ederek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

PREMİUM OSGB sahipleri Şerif Bozkurt ve Nur Banu Yılmaz misafirleri ile yakından ilgilenirken, sektörün durumu ve firma olarak ilerki süreçteki hedeflerini anlatarak ziyaretlerinden dolayı Yaman, Yıldırım ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
ZiyaretDilovasıAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73