Ziynet Sali'den Karamürsel'de muhteşem konser

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Temmuz 2022 Salı 09:42
Ziynet Sali'den Karamürsel'de muhteşem konser

4 Temmuz Karamürsel’in kurtuluş şenlikleri etkinlikleri kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi işbirliğiyle bir takım etkinlikler düzenlendi.

Karamürsel Kordon’da gerçekleştirilen etkinliklerde birbirinden ünlü sanatçılar tarafından konserler verildi. Etkinlikler kapsamında bu akşam ünlü sanatçı Ziynet Sali tarafından konser verildi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ünlü sanatçı Ziynet Sali’ye Karamürsel Sepeti ve Karamürsel Kadırgası hediye etti. Başkan Yıldırım yapmış olduğu konuşmada; “Çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanım, değerli hemşerilerim, öncelikle 101. Yılını kutladığımız Kurtuluşumuz kutlu olsun. Öncelikle Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Güzel vatanımızın her karış toprağında geçmişte olduğu gibi bugünde bir mücadele var. Bu yüzden bu coğrafyada yaşamak zorunda olan bizlerin bu coğrafyanın kıymetini çok iyi bilmesi lazım, varlığımızı sürdürebilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor.

Sevgili gençler şunu çok iyi bilin, her şey zamanına güzel, eğlenin. Ama şunu unutmayın, bizler sizin daha iyi koşullarda, daha iyi bir coğrafyada yaşamanız için çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve ekibiyle daha güzel ve daha huzurlu bir Türkiye için çalışıyoruz. Kocaeli’nin her yerinde emeği olan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr.Tahir Büyükakın bugün bizlerle, ben bir kez daha kendisine ve ekip arkadaşlarına bu güzel geceyi organize ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın yaptığı konuşmada Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yılını kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73