Ey Ak Parti! Halkımızın cebinden elini çek

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Temmuz 2023 Pazar 16:18
Ey Ak Parti! Halkımızın cebinden elini çek

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur akaryakıt ürünlerine getirilen ÖTV zammına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'deki karara göre, akaryakıta büyük zam geldi.

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, yaptığı yazılı açıklamada, “Hükümet, kaşıkla verdiğini kepçe ile almaya devam ediyor. Son olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi’ne (ÖTV) zam getirildi. Bu karara göre, benzinin litresinde 2,52 TL olan ÖTV 7,52 TL’ye, motorinde 2,05 TL olan ÖTV ise 7,05 TL’ye yükseldi. Böylelikle akaryakıt fiyatları fahiş noktalara ulaşmış oldu.

Birçok kez de tekrarladığımız gibi, Erdoğan iktidarı kötü ekonomi yönetiminin faturasını halka ödetmektedir. Onlar itibardan tasarruf etmezken, zengin her geçen gün daha da zengin olurken, halkımız fakirleşmeye devam etmektedir. Bu zam furyasından AK Partili vatandaşlarımız da rahatsız olmakta, hükümete olan tepkilerini çeşitli ortamlarda dile getirmektedirler.

Akaryakıta gelen zam hepimizin bildiği gibi akaryakıtla sınırlı kalmayacaktır. Üreticinin girdi maliyetlerinin artmasından ötürü yediklerimiz, içtiklerimiz, giydiklerimiz, dolayısıyla her şeye zam üzerine zam gelecektir. Seçimden önce de ifade ettiğimiz gibi, AK Parti demek fakirleşmek demektir.

Biz İYİ Parti olarak hükümete sesleniyoruz: Halkımızın cebinden elini çek!” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiÖTVKocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73