Hyundai Assan çalışanları etkinlikte buluştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Ekim 2023 Salı 16:01
Hyundai Assan çalışanları etkinlikte buluştu

Türkiye’nin önde gelen otomotiv kuruluşlarından Hyundai Assan, tüm çalışanlarıyla bir araya geldi.

6.000’den fazla kişinin katıldığı etkinlikte çalışanlar ve aileleri, Simge Sağın konserinde büyük coşku yaşadı.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına da vurgu yapılan bu özel günde unutulmayacak hatıralar biriktirildi.

Ürettiği otomobillerle hem otomotiv endüstrisine hem de Türk ekonomisine katkıda bulunmaya devam eden Hyundai Assan, üretimden satışa, tüm süreçlerde etkin rol oynayan çalışanlarını ve ailelerini düzenlenen özel bir günde bir araya getirdi.

15 Ekim 2023 günü İstanbul Nefes Ormanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe 6.000’den fazla kişi katılırken aynı zamanda cumhuriyetimizin 100’üncü yılına da özel bir vurgu yapıldı. Üst düzey yönetimin açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte Hyundai Assan Başkanı Sangsu Kim, duygularını şu kelimelerle ifade etti.

“ Hyundai Assan olarak, bu yıl üretim ve satışta güzel sonuçlar elde ettik. Görevlerinde üstün gayret gösteren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın başarıya ulaşmasında ailelerin de katkısının bir hayli fazla olduğunu düşünüyorum. Tüm çalışanlarımıza ve değerli ailelerine bir kez daha teşekkür ediyor, eşlerinizin ve çocuklarınızın Hyundai Assan’daki görevlerini başarıyla yerine getirebilmesi için desteklerinizin devamını rica ediyorum”.

Hyundai Assan Aile Günü’nde sahne alan Simge Sağın da şarkılarıyla ziyaretçileri coştururken aynı zamanda sunucular MC. Ceyhun ve Zehra Şahin de yüksek enerjileriyle bu özel güne renk kattı. Tüm Hyundai modellerinin sergilendiği etkinlikte çalışanlar ve aileleri kendileri için hazırlanan özel aktivitelerle de harika bir gün geçirerek unutulmaz hatıralarla Nefes Ormanı’ndan ayrıldılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73