İYİ Parti Ayşegül’ün davasını takip etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Eylül 2022 Perşembe 19:47
İYİ Parti Ayşegül’ün davasını takip etti

Geçtiğimiz yıl Gebze Pelitli Mahallesi’nde Afganlı bir kişi tarafından öldürülen 16 yaşındaki Ayşegül Aydın’ın davasına Gebze Adliyesi’nde devam edildi.

Mahkemeyi İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İYİ Parti meclis üyesi Birol Elüstü, Sadık Güvenç’te takip etti.

İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan Ayşegüy Aydın’ın babası Metin Aydın ile yakından ilgilendi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Burak Uluköylü sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

“Pelitli Mahallemizde geçtiğimiz yıl Afganistan uyruklu başıboş bir mülteci tarafından cinsel saldırıya uğradıktan sonra katledilerek Ayşegül kızımız genç yaşta yaşama veda etmişti.

Afganistan uyruklu katilin Gebze 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan ilk duruşmasına Kocaeli Milletvekilimiz Sn.Lütfü Türkkan, Meclis Üyelerimiz Sadık Güvenç,Birol Elüstü ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte katılarak, acılı ailemizi yanlız bırakmadık.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73