İSU'dan mazgal ve ızgara temizliği

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Eylül 2023 Perşembe 09:08
İSU'dan mazgal ve ızgara temizliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ekipleri Marmara Bölgesi ile birlikte ilimizi de etkisi altına alması beklenen sağanak yağış öncesi 12 ilçede yağmursuyu hatları, mazgal ve ızgara temizlikleri gerçekleştiriyor.

“KENT GENELİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre yarından itibaren yağışlı bir havanın etkisine girecek. Yağışlı havanın hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor. Beklenen yağışlar öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ilçe şube müdürlüğü ekipleri, İşletmeler Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı ile birlikte Park ve Bahçeler ekipleri kent genelinde olası su baskınlarının önüne geçebilmek için çalışma yürütüyor.

“SAĞANAK YAĞIŞLARA KARŞI SAHADA”
Yağmur öncesi yağmursuyu hatları, mazgal ve ızgaralarda biriken teressübat temizliklerini yapan İSU ekipleri düzenli akışlarını sağlayarak yaşanabilecek olası su baskınlarının önüne geçiyor. Çıkan malzemeler araçlara yüklenerek depo alanlarına götürülüyor. Aynı zamanda İSU Genel Müdürlüğü, ani sağanak yağışlara karşı sahada su birikintisi olma ihtimali olan bölgelerde motopomp araçlarını hazır olarak bekletiyor.

Anahtar Kelimeler:
İSUMazgalızgaraYağmur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73